BESØG PÅ PANUM

Kunst og kultur...

BESØG PÅ PANUM


TIDTorsdag d. 30. januar 2020 kl. 16:30-18:00

MØDESTEDVed receptionen i Mærsk Tårnets foyer. Blegdamsvej 3B, 2200 København N

PRIS: 100 kr.

ARRANGØRAnn-Sophie Nielsen


TILMELDING: Tilmelding pr. mail til kunstforeningenhvidovrehospital.amager-og-hvidovre-hospital@regionh.dk senest d. 15. januar 2020. Tilmelding er bindende.


BETALING: indbetaling senest d. 15. januar 2020 til Kunstforeningens konto: Danske Bank reg. 3307 kontonr. 4430812734 med angivelse af ”Panum, medlemsnr., antal personer”


Eksperimenterende kunst i stor skala

På den nye kunstrundvisning på Panum og i Mærsk Tårnet kommer gæsterne til at stå ansigt til ansigt med farveeksplosioner og eksperimenterende kunst i stor skala. Rundvisningen er en tidsrejse gennem Panums brutalistiske betongange til Mærsk Tårnets organiske foyer, fra 70'ernes sandhedssøgende kunst over krise-80'ernes vilde, ekspressive værker til nutidens globale stjerner.

Beton og farveeksplosioner

Panums betonmure gemmer på et væld af farver og storslået kunst. På rundvisningen hører I om kunstneren Bjørn Nørgaards tandlægeskræk, om maleren Tonning Rasmussens hyldest til skaberen af tegneserien Tintin og om Claus Carstensens politianmeldte bronzeskulptur.

Kunst og sundhedsvidenskab

Vi besøger Poul Gernes’ farvestrålende vægmalerier i kældrene under Panum og Ragnar Kjartanssons 168 timer lange videoværk, hvor Borte med blæsten møder hverdagen i Mærsk Tårnets foyer. Udvalgte kunstværker bliver nærstuderet med fokus på de kunstneriske virkemidler og en kunsthistorisk sammenhæng. Vi taler om, hvorfor de hænger her, og hvordan de taler sammen med bygningerne og universitets forskning og uddannelser i sundhedsvidenskab.


Copyright © All Rights Reserved - Hvidovre Hospitals Kunstforening 2019

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend