Bjørn Wiinblad

BJØRN WIINBLADS BLÅ HUS


TID: Onsdag d. 13. maj 2020 kl. 17.00

MØDESTED: Bjørn Wiinblads hjem, Det Blå Hus ligger på Højskolevej 5, 2800 Kgs. Lyngby

TRANSPORT: Vi kan arrangere samkørsel fra Hvidovre Hospital kl. 16.15. Kontakt arrangør Jane Henningsen.

PRIS: 140 kr.

ARRANGØRJane Henningsen


TILMELDING: Tilmelding pr. mail til kunstforeningenhvidovrehospital.amager-og-hvidovre-hospital@regionh.dk senest 29. april. Tilmelding er bindende.


BETALING:    indbetaling til Kunstforeningens konto: Danske Bank reg. 3307 kontonr. 4430812734 med angivelse af ”WIINBLAD, tj.nr., antal personer”


NB: Max 16 deltagere!


Bjørn Wiinblads hjem, Det Blå Hus, er opført omkring år 1900 og har så vidt vides oprindeligt huset et kornlager. Siden blev der bygget til og bygget om, og det store træhus på 700 m2 har utallige, små hemmelige rum. I 1966 overtog Bjørn Wiinblad huset, og det blev hans base indtil hans død i 2006.  

Det var Bjørn Wiinblads eget ønske, at hans hjem skulle være et åbent kunstnerhjem og levende værksted, og vi har nu mulighed for at komme tæt på kunstneren og livsnyderen Bjørn Wiinblad i det hjem, hvor han boede og havde sit virke.

Huset indeholder det mest fantastiske interiør og rummer en stor og alsidig kunstsamling, som vidner om en folkekær multikunstner, der på sin egen finurlige måde ønskede at gøre folk glade.


Praktiske oplysninger

  • Der er trapper i huset og ingen elevator.
  • Der er mulighed for at købe Bjørn Wiinblad kunst – både keramik, plakater og billeder. Og man kan betale med Dankort