Gisselfeld orangeri

Kunst og kultur...

KERAMIKERE KAREN BENNICKE OG PEDER RASMUSSEN PÅ BREGENTVED + GISSELFELD PARADEHUS


TID: Lørdag den 13. juni 2020 kl. 10:00

MØDESTED: Koldinghus alle 4, Bregentved, 4690 Haslev

TRANSPORT: Vi kan arrangere fælleskørsel fra Hvidovre Hospital. Kontakt arrangør Ann-Sophie Nielsen

PRIS: 60,- for indgang til Gisselfeld

ARRANGØR: Ann-Sophie Nielsen: ann.sophie.nielsen@regionh.dk

TILMELDING: Pr. mail til kunstforeningenhvidovrehospital.amager-og-hvidovre-hospital@regionh.dk senest 29. maj. Tilmelding er bindende.

BETALING:    Kunstforeningens konto: Danske Bank reg. 3307 kontonr. 4430812734 med angivelse af ”Gisselfeld, tj.nr., antal personer

LÆS MERE: https://www.pederrasmussen.dk/
LÆS MERE: https://www.paradehuset.dk/

Vi besøger keramikerduoen Karen Bennicke og Peder Rasmussen i deres showroom ved Bregentved. Vi mødes der kl. 10.00 – adressen er Koldinghus Alle 4, Bregentved, DK, 4690 Haslev. Efter at have set og hørt om deres udstilling og kunst finder vi et sted i parken på Bregentved og spiser vores medbragte madpakke.

Dernæst kører vi til Gisselfeld, som ligger 3 km fra Bregentved på Gisselfeldvej 3, 4690 Haslev. Her kan vi se Paradehuset, den meget smukke park og Fiskerhuset, som nu er et restaureret museum.


Paradehuset er et orangeri, en helt speciel oase, der tager dig på en rejse blandt eksotiske planter til lyden af rindende vand og svalende musik. Med til Paradehuset hører også en lille butik med salg af blomster og brugskunst for feinsmeckere. Der findes også en Te-salon ”Nattergalen” med servering af kaffe, te, limonade og kager.Copyright © All Rights Reserved - Hvidovre Hospitals Kunstforening 2019

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend